Web Analytics Made Easy - Statcounter



سمیعی: اگر قرار بود پول قایدی صرف بدهی استرا نشود، چرا فروخته شد؟

چندی پیش جلسه استماع (hearing) رسیدگی به پرونده استراماچونی به‌صورت آنلاین برگزار شد. در این جلسه باشگاه استقلال مدارک و مستندات جدیدی به دادگاه ارائه کرد. از هر طرف ۳ وکیل حضور داشتند و از هر دوطرف افرادی به‌عنوان شاهد به جلسه دعوت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ اولیه اعلام‌شده از سوی CAS برای صدور رای این پرونده ۳۱ ژانویه ۲۰۲۲ مصادف با ۱۱بهمن ۱۴۰۰ خواهد بود. اما احتمال تعویق این تاریخ، زیاد است.

محمدرضا حاجی‌عبدالرزاق، روزنامه‌نگار: تیم فوتبال استقلال بعد از روی کار آمدن مصطفی آجرلو به‌عنوان مدیرعامل این باشگاه در بسیاری از امور با نظم و تدبیر خاصی کارها را پیش می‌برد؛ از حمایت مدیریت از کادرفنی و بازیکنان این تیم گرفته تا شکسته شدن بسیاری از تابوهای درآمدزایی ازجمله درآمدهای تبلیغات محیطی و سایر مسائل اینچنینی.

این درحالی است که استقلالی‌ها در بسیاری از امور تا اینجای کار به‌خوبی پیش رفته‌اند؛ اما برخی مسائل دیگر مثل توجه ویژه به بازیکن سابق برزیلی این تیم- که در یکی از دیدارهای رسمی استقلال در فصول گذشته دچار مصدومیت شدیدی شد و همین موضوع باعث شد برای همیشه خانه‌نشین شود- انگار از دستورکار مدیران باشگاه خارج شده است. البته در روزهایی که حداقل جلوی ازدیاد پرونده‌های بین‌المللی علیه استقلال در محاکم قضایی فیفا یا دادگاه عالی ورزش گرفته شده است مسئولان این باشگاه می‌توانند این موضوع را در اولویت قرار داده و فارغ از هر ماجرا و رای و حکمی که صادر شود به دلجویی از پادوانی بپردازند که سلامت خود را برای استقلال داد و برای همیشه از فوتبال دور ماند تا حداقل از لحاظ وجدان استقلالی‌ها آسوده‌خاطر شوند. این درحالی است که فقط موضوع پرونده پادوانی در دادگاه عالی ورزش علیه استقلال جریان نداشته و پرونده استراماچونی، سرمربی سابق ایتالیایی نیز همچنان در دادگاه CAS در سوئیس در جریان است؛ با این تفاسیر به نظر می‌رسد هر دو پرونده در بهمن‌ماه سال جاری تعیین‌تکلیف شده و رای نهایی به باشگاه استقلال ابلاغ خواهد شد.

پرونده‌ پادوانی در دادگاه تجدیدنظر

درخصوص آخرین وضعیت پرونده مدافع سابق برزیلی استقلال شنیده می‌شود که دادگاه حکمیت ورزش زمان بررسی پرونده استقلال و پادوانی را اعلام کرده که این جلسه جمعه اول بهمن ۱۴۰۰ برگزار می‌شود. بازیکن برزیلی سال‌های نه‌چندان دور تیم‌های مختلف ایرانی که توسط تیم فولاد به فوتبال ایران معرفی شد در سال ۲۰۱۶ راهی استقلال تهران شد اما یک حادثه منجر به این شد که برای همیشه از مستطیل سبز دور بماند؛ او در سال ۹۶ در بازی استقلال تهران مقابل فولاد خوزستان در اهواز، روی توپ ارسالی با آرمین سهرابیان دیگر بازیکن استقلال سربه‌سر و دچار مصدومیتی شدید شد؛ مصدومیتی که باعث شد برای همیشه از فوتبال دور بماند و ویلچرنشین شود.

این درحالی است که باشگاه استقلال فقط صد هزار دلار به این بازیکن بدهکار بود و حتی در زمان مدیران سابق مقرر شد این پول به وی پرداخت شود اما در موعد پیش‌بینی‌شده این بازیکن برزیلی از گرفتن پول صرف‌نظر کرد و از باشگاه استقلال به‌خاطر قصور در امور پزشکی به‌منظور رسیدگی به وی بعد از سانحه مصدومیتش به دادگاه عالی ورزش شکایت کرد و خواستار ۹ میلیون دلار غرامت شد اما این همه ماجرا نیست و طبق شنیده‌ها، پادوانی از باشگاه استقلال به دادسرای رسمی کشور ایران نیز شکایت کرده است.

سمیعی: وظیفه اخلاقی خود را انجام می‌دهیم

فرشید سمیعی، معاون حقوقی استقلال در گفت‌وگو با «فرهیختگان» درباره آخرین وضعیت پادوانی اظهار داشت: «بنده مکرر گفته‌ام به جز مسائل قانونی، یک‌سری مسائل اخلاقی هم به باشگاه استقلال وارد بود که متاسفانه به‌دلیل حجم مشکلات بالا در باشگاه به این مهم رسیدگی نشده اما با اقداماتی که باشگاه استقلال برای افزایش توان مالی انجام داده، ان‌شاءالله به‌محض ایجاد این درآمدها که به‌تدریج درحال انجام و ایجاد است و این مبالغ درحال واریز به باشگاه است، درصورتی‌که این توان مالی به اندازه لازم برسد، ما فارغ از اینکه نتیجه محاکم قضایی داخلی و بین‌المللی به کجا می‌رسد، وظیفه اخلاقی خود را انجام خواهیم داد.»

وی ادامه داد: «پادوانی متاسفانه از باشگاه استقلال هم به محاکم بین‌المللی ازجمله فیفا و دادگاه عالی ورزش شکایت کرده و هم در محاکم داخلی اقامه دعوا کرده است اما باز هم تاکید می‌کنم فارغ از اینکه نتایج این محاکم به کجا خواهد رسید، ما سعی می‌کنیم به وظایف اخلاقی انسانی و اسلامی خودمان عمل کنیم.»

سمیعی درباره اقدام عجیب پادوانی درخصوص شکایت به محافل قضایی داخلی از باشگاه استقلال و آخرین وضعیت این پرونده در این محافل، اظهار داشت: «او در محافل قضایی داخلی این شکایت را مطرح کرده و متاسفانه دعوای فوتبالی را به دادگستری قوه قضائیه ایران ارجاع داده است. او همزمان این کار را انجام داده، این درحالی است که قانون اجازه نمی‌دهد شما همزمان در دو مرجع اقامه دعوا کنید اما پادوانی همزمان با شکایت به فیفا از طریق دفتر خدمات قضایی در داخل ایران علیه باشگاه استقلال طرح دعوا کرده که دعوای بدوی به نفع باشگاه استقلال خاتمه پیدا کرد، اما دوباره دادخواست تجدیدنظر از طریق وکیل این فرد ارائه شد و پرونده‌ حالا به دادگاه تجدیدنظر رفته است.»

امیدوار به تسویه با استرا با باقی‌مانده پول قایدی

چندی پیش جلسه استماع (hearing) رسیدگی به پرونده استراماچونی به‌صورت آنلاین برگزار شد. در این جلسه باشگاه استقلال مدارک و مستندات جدیدی به دادگاه ارائه کرد. از هر طرف ۳ وکیل حضور داشتند و از هر دوطرف افرادی به‌عنوان شاهد به جلسه دعوت شدند. تاریخ اولیه اعلام‌شده از سوی CAS برای صدور رای این پرونده ۳۱ ژانویه ۲۰۲۲ مصادف با ۱۱بهمن ۱۴۰۰ خواهد بود. اما احتمال تعویق این تاریخ، زیاد است.

در همان زمان برخی رسانه‌ها این‌طور مطرح کردند که در قرارداد استراماچونی بندی وجود دارد که باشگاه استقلال حق هرگونه شکایت را از خود سلب کرده که البته باشگاه استقلال این موضوع را کذب محض دانست، اما به گفته رئیس کمیته حقوقی باشگاه استقلال استراماچونی خواستار تمامی حقوق باقی‌مانده خود به‌همراه جرایم و خسارت آنها شده است که چیزی حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلار درصورت تایید دادگاه عالی ورزش خرج روی دست استقلالی‌ها باقی خواهد ماند.

این درحالی است که در زمان احمد مددی، ستاره آبی‌ها یعنی مهدی قایدی به همین منظور به باشگاه الاهلی فروخته شد اما حالا خبر می‌رسد که حدود یک میلیون دلار از بابت رضایتنامه فروش قایدی صرف امور دیگر شده است و فقط ۸۳۰ هزار دلار از این پول باقی‌مانده، هرچند آبی‌ها امیدوار هستند رای استراماچونی تا مقدار زیادی شکسته شده و با کاهش آن، همین مبلغ باقی‌مانده از رضایتنامه مهدی قایدی کفاف تسویه‌حساب با استراماچونی را بدهد.

سمیعی: هرگز نگفتم مددی پول قایدی را حیف و میل کرده است

فرشید سمیعی، رئیس کمیته حقوقی باشگاه استقلال درباره اینکه آخرین وضعیت باقی‌مانده مبلغ رضایتنامه مهدی قایدی از باشگاه الاهلی و نقل‌وانتقال آن به باشگاه استقلال به کجا رسید، تاکید کرد: «پول حاصل از فروش مهدی قایدی از بابت رضایتنامه وی به باشگاه رسیده و در داخل باشگاه موجود است، اما لازم است در این خصوص توضیحاتی بدهم.

مبلغ رضایتنامه مهدی قائدی یک میلیون و ۸۰۰ هزار دلار بوده که ۹۵۰ هزار دلار آن براساس اسناد موجود قبل از ورود مدیریت جدید هزینه شده، این درحالی است که بنده در آن اوایل که به باشگاه استقلال آمدم این قضیه را عنوان کردم که آقای مددی، مدیرعامل قبلی باشگاه یک مقدار از این موضوع ناراحت شدند، درحالی‌که منظور من اصلا آقای مددی نبود و بنده به تلاش‌های ایشان در زمانی که در باشگاه استقلال بودند، احترام می‌گذارم و هرگز نگفتم که آقای مددی خدای‌نکرده این پول را حیف و میل کردند.»

وی ادامه داد: «اسناد و مدارک هزینه‌کرد‌ها در باشگاه موجود است و باز هم تاکید می‌کنم ۹۵۰ هزار دلار براساس اسناد و مدارک موجود در باشگاه هزینه شده است. در این بین ۸۵۰ هزار دلار باقی‌ مانده، که حدود ۱۰ تا ۲۰ هزار دلار آن هم هزینه شده و درحال‌حاضر ۸۳۰ هزار دلار به کمک کنسولگری ایران در امارات و مقامات وزارت امورخارجه به باشگاه استقلال چند ماه پیش انتقال پیدا کرد و درحال‌حاضر این مقدار پول موجود است.»

سمیعی تاکید کرد: «در هرصورت امیدواریم درخصوص پرونده استراماچونی دادگاه به نفع ما رای بدهد تا مبلغ فوق و باقی‌مانده حاصل از درآمد فروش مهدی قایدی بتواند کفاف پرداخت باقی‌مانده مطالبات آقای استراماچونی را بدهد. قرار بود کل مبلغ فروش قایدی برای این موضوع ذخیره شود اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد. در هر صورت با شنیده‌های ما این بازیکن به‌منظور تسویه‌حساب برای پرونده استراماچونی واگذار شد و اگر قرار بود این اتفاق نیفتد، اصلا نیازی نبود که این انتقال هم صورت بگیرد و قایدی به امارات برود.»

رئیس کمیته حقوقی باشگاه استقلال یادآور شد: «حدود ۸۳۰ هزار دلار از این پول در باشگاه استقلال موجود است، در هر صورت استراماچونی با توجه به خسارت و جرایمی که درخواست کرده، فکر می‌کنم بیش از 1.5 میلیون دلار ما را محکوم کند، اما ان‌شاءالله دفاعیات ما مثمرثمر واقع شود و ادعای ما در مراجع بین‌المللی ازجمله دادگاه عالی ورزش مورد قبول قرار بگیرد. امیدوارم بتوانیم خواسته 1.5 تا یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری ایشان را به زیر یک میلیون دلار و تا حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار دلار کاهش بدهیم که اگر بتوانیم این کار را بکنیم، پیروزی با ماست و قطعا به این موضوع امیدواریم.»

وی در پایان گفت: «این گزارش‌ها برای این است که هواداران بتوانند نظارت کنند، چون باشگاه متعلق به هواداران است و همه ما باید پاسخگوی هواداران و مردم باشیم که این‌گونه از نهیب آنها متوجه می‌شویم که کجا را داریم اشتباه می‌رویم.»

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۹۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران گفت: سال گذشته ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده سراسر استان مورد بررسی واقع شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حجت‌الاسلام مرتضی موسوی، ظهر امروز_ یک‌شنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران با اشاره به راه‌اندازی مرکز مهر خانواده در استان‌ها اظهار کرد: این مرکز به منظور ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام راه‌اندازی شد و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

وی افزود: در این استان ۲۲ مرکز مهر خانواده در حال فعالیت است که در سال گذشته ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز وارد شده بود.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با اشاره به اینکه تعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته دو هزار و ۳۴۳ مورد بوده است، گفت: علاوه بر این مرکز، مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در مازندران فعالیت دارد.

موسوی با تاکید بر اینکه ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری این استان مازندران است، اظهار داشت: بی‌شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهادهای مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و مؤثر باشند.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۴ هزار و ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری مازندران به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد حدود ۱۲۳ هزار و ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرار گرفت و دو هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شد که شمار ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

کد خبر 750817

دیگر خبرها

  • ۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار می‌شود
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • شرایط صدور دستور موقت
  • شیرازی‌ها به دادگاه عالی ورزش شکایت می‌کنند/ تیم مهمان نباید تاوان برگزار نشدن بازی را بدهد
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • اعتراض پلیس زنجان به رای شعبه ۹ بازپرسی رد شد
  • رحمت‌اله بیگدلی خطاب به احمد خاتمی: نه در مقابله با فساد صادقید نه کلید بهشت دست شما است!
  • ادعای جدید: الکل یا ماده سمی علت مرگ مارادوناست!
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم