Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان تاکید کرد: میان ایران و آمریکا برای گفت‌وگو در خصوص رفع تمامی تحریم‌ها هیچ کانالی برقرار نخواهد بود و آنچه که ایران در کمیسیون مشترک برجام انجام می دهد تعاملات و گفت‌وگوهای فنی با دیگر طرف‌های برجام است تا اطمینان یابد تمام تحریم‌های اعمال شده از جانب آمریکا در یک گام رفع شوند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید خطیب زاده در مصاحبه با شبکه پرس تی وی در پاسخ به این سوال که آیا در جریان برگزاری  کمیسیون مشترک برجام توسط طرف های اروپایی پیامی از سوی آمریکا به ایران منتقل شده است ، اظهار کرد : همانطور که گفتم هیچ گفتگوی مستقیم و یا غیر مستقیم میان ایران و آمریکا نبوده است و هیچ گفتگوی مجاورتی نیز میان ایران و آمریکا نخواهد بود.

وی افزود:  ایران در وین  با گروه ۱+۴ گفت‌وگو می کند اینکه  گروه  ۱+۴ چگونه و چه زمانی با ایالات‌متحده گفت‌وگو می کند به خودشان بستگی دارد اما میان ایران و آمریکا برای  گفتگو در خصوص رفع تمامی تحریم ها هیچ کانالی برقرار نخواهد بود و آنچه که ایران در کمیسیون مشترک انجام می دهد تعاملات و گفتگوهای فنی با  دیگر طرف‌های برجام است  تا اطمینان یابد تمام تحریم‌های اعمال شده از جانب آمریکا در یک گام رفع شوند.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در ادامه گفت وگوی خود با شبکه خبری پرس تی وی پس از پایان نشست کمیسیون مشترک برجام در وین در روز سه‌شنبه اظهار کرد: در این نشست تصمیم گرفته شد تا دو نشست موازی کارشناسی برگزار شود. در یک نشست بر تحریم های اعمال شده از سوی ایالات متحده علیه ایران که باید به طور کامل رفع شود، تمرکز می شود و همچنین در نشست کارشناسی دوم بر جنبه هسته‌ای توافق و تدابیر جبرانی که ایران در پاسخ به عدم پایبندی طرف‌های برجام اتخاذ کرده است، تمرکز خواهد شد.

وی با بیان اینکه در نشست روز سه‌شنبه که با حضور ایران و گروه 1+4 برگزار شود تصمیم گرفته شد این دو نشست موازی کارشناسی برگزار شود، ادامه داد: این نشست‌های موازی کارشناسی نتیجه تعاملات و گفت‌وگوهای فنی خود را به کمیسیون مشترک برجام که بعدا برگزار خواهد شد گزارش خواهند کرد.

وی در پاسخ به این سوال که هفته گذشته رویترز خبری منتشر کرد که میان ایران و همچنین آلمان و فرانسه و انگلیس توافقاتی صورت گرفته و بر مبنای آن مذاکرات وین در حال انجام است، گفت: واقعیت این است که آنچه که از سوی رسانه‌های مختلف گزارش شده است در خصوص آنچه که میان ایران و طرف‌های باقی مانده برجام مورد بحث قرار گرفته است دقیق نیست. یک نکته حائز اهمیت که باید اینجا مورد توجه قرار بگیرد این است که تمرکز بر این خواهد بود که 1+4 و ایران اطمینان پیدا کنند که ایالات متحده به پایبندی کامل به برجام بازمی‌گردد و به نحو موثری تمام تحریم‌های اعمال، بازاعمال و تغییر برچسب داده شده پس از توقف مشارکت آمریکا در برجام را رفع می‌کند. این تمرکز اصلی بحث‌های صورت گرفته میان ایران و 1+4 است.

خطیب زاده خاطر نشان کرد: قطعا ایران آمادگی دارد که در صورت بازگشت کامل آمریکا به برجام و رفع موثر تحریم‌ها و پس از اینکه ما این موضوع را مورد راستی‌آزمایی قرار دادیم تدابیر جبرانی را متوقف کرده و برجام را به صورت کامل اجرا کند.

این دیپلمات ارشد کشورمان همچنین در پاسخ به برخی شایعات مطرح شده مبنی بر اینکه آمریکا به ایران پیشنهاد داده است که در ازای آزاد شدن یک میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده ایران، تهران غنی سازی 20 درصد و فعالیت سانتریفیوژهای پیشرفته را متوقف کند، گفت: همان طور که پیش از این گفته ام هیچ گفت‌وگوی مستقیم و غیرمستقیمی میان ایران و آمریکا نبوده است و قطعا در وین هم چنین چیزی نخواهد بود چرا که نیاز به آن نیست و آنچه که اینجا و آنجا در رسانه‌های مختلف گزارش شده است، دقیق نیست و شایعه است.

وی ادامه داد: موضع ایران کاملا روشن بوده است. ما این مسئله را کاملا شفاف کرده‌ایم که آنچه که باید انجام بگیرد این است که آمریکا باید به انطباق کامل بازگردد. برجام را به صورت کامل اجرا کند، تمامی تحریم‌ها را رفع کند و این نیازمند هیچ‌گونه گفت‌وگو یا طرح گام به گامی نیست. ما فقط یک گام داریم و رفع تمام تحریم‌هایی است که از سوی آمریکا به صورت غیرقانونی علیه ملت ایران اعمال شده است.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: ایالات متحده بدون هر گونه دیدار، گفت‌وگو و یا مشورتی با ایران یا حتی دوستانش برجام را ترک کرده است و اکنون برای بازگشت نیز نیازی به این کار نیست./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کمیسیون مشترک برجام میان ایران و آمریکا تحریم های اعمال تمام تحریم ایالات متحده اعمال شده گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۰۶۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان

اداره بازرسی آمریکا در امور بازسازی افغانستان که از زمان خروج نظامی این کشور به طور عملی در بیکاری به سر می‌برد، هزینه‌های این کشور را کمک به افغانستان عنوان کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، اداره بازرسی ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان (سی‌گار) در گزارشی تازه‌ای مدعی شد واشنگتن پس از خروج نظامی از افغانستان تاکنون بیش از 17 میلیارد دلار به این کشور کمک کرده است.

با نگاهی به صورت هزینه‌های ارائه شده توسط اداره سیگار، به راحتی این ادعا مشخص می‌شود.

2.8 میلیارد دلار برای هزینه کمک بشردوستانه گفته شده است.

بر اساس گزارش سی‌گار، 5.35 میلیارد دلار برای برنامه پذیرایی از افغان‌های همکار آمریکا و پناهجویان به این کشور مصرف شده است.

این اداره همچنین 3.5 میلیارد دلار از انتقال دارایی‌های بانک مرکزی افغانستان به صندوق امانی در سوئیس را نیز در جمع کمک‌های آمریکا محسوب کرده است.

این درحالی است که رسانه‌ها نیز حتی دارایی‌های افغانستان و سایر ارقام را پای حکومت کنونی کابل می‌نویسند.

اداره آمریکایی سی‌گار در این گزارش آورده است که آمریکا بزرگترین کمک‌کننده به افغانستان در شرایط کنونی این کشور است.

کمک آمریکا به فروپاشی اقتصاد افغانستانتاثیر بلوکه ماندن دارایی‌های افغانستان بر نظام بهداشت و درمان این کشورکابل: سازمان ملل به آزادی دارایی‌های افغانستان کمک کند

گروه بین‌المللی بحران پیش از این در گزارشی اعلام کرده بود: تحریم‌های آمریکا پس از به قدرت رسیدن طالبان، مانع مهمی برای سرمایه‌گذاری در افغانستان است.

بر اساس این گزارش، این تحریم‌ها فعالیت بسیاری از نهادها را نیز در افغانستان به توقف کشانده است. 

گروه بین‌المللی بحران تأکید کرده بود: تحریم‌ها به ابزار برجسته‌ای برای آمریکا در جهان تبدیل شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • تجارت ایران و هند با رشد ۵ درصدی به ۳۷۷ میلیون دلار رسید
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین جلوه حقوق بشر آمریکایی است
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • نمایان شدن چهره واقعی غرب با بیداری دانشجویان در آمریکا
  • گفتمان غرب در حال فروپاشی است
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای توقف حمله به رفح