Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-یک دیپلمات اسبق کره شمالی در خاطرات خود مدعی شده در سالهای ۱۹۹۰ از اسرائیل درخواست یک میلیارد دلار پول نقد کرده اند و قول داده اند در ازای این پول فروش موشک به ایران و سوریه را متوقف کنند.

یک دیپلمات اسبق کره شمالی در خاطرات خود مدعی شده در سالهای ۱۹۹۰ از اسرائیل درخواست یک میلیارد دلار پول نقد کرده اند و قول داده اند در ازای این پول فروش موشک به ایران و سوریه را متوقف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک دیپلمات پیشین کره شمالی در کتاب خاطرات خود مدعی شد: « پیونگ یانگ در سال ۱۹۹۹ پیشنهادی را به اسرائیل داده و گفته در ازای ۱ میلیارد دلار پول نقد، صادرات فناوری موشکی به ایران را متوقف خواهد کرد.»

«تای یونگ هو» دیپلمات پیشین کره شمالی در کتاب خود مدعی شد: پیشنهاد توقف فروش سلاح به ایران از سوی سفیر کره شمالی در سوئد به همتای اسرائیلی او در کافه‌ای در استکهلم مطرح شده است. اسرائیلی‌ها با این پیشنهاد مخالفت کرده‌اند اما چند روز بعد پیشنهاد ارسال کمک‌های غذایی به کره شمالی را مطرح کردند.

«وال استریت ژورنال» تاکید کرده قادر به تایید این دیدار یا پیشنهاد نیست، چرا که نتوانسته با «گیدوئن بن آمی» سفیر وقت اسرائیل یا «سون مو سین» نماینده کره شمالی ارتباطی برقرار کند.

بر اساس این گزارش هفته گذشته «بن آمی» به یک رسانه اسرائیلی گفته بین سال‌های ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۲ مذاکرات محرمانه‌ای با سفیر پیونگ یانگ داشته. او به این رسانه گفته که کره شمالی‌ها روابط را آغاز کرده و انتخاب «ایهود باراک» به نخست‌وزیری اسرائیل را در آن زمان تبریک گفته‌اند.

«ژوی گابی» معاون امور آسیا در وزارت خارجه اسرائیل در آن زمان به یک رسانه اسرائیلی گفته: «ما به آنها گفتیم که می‌خواهیم در بخش کشاورزی و شاید مالی به آن‌ها کمک کنیم؛ اما به شرطی که آنها ارسال سلاح به سوریه و ایران را متوقف کنند یا روابط دیپلماتیک‌شان را با اسرائیل از سربگیرند. اما پیونگ یانگ این پیشنهاد اسرائیل را رد کرد.»

«وال استریت ژورنال» به نقل از یک کارشناس توافق‌های تسلیحاتی کره شمالی مدعی شد: این کشور از دهه ۱۹۸۰ سلاح‌های متعارف و موشک‌های بالستیک ایران می‌فروشد.

یک کارشناس دیگر در گفت‌وگو با این رسانه آمریکایی مدعی شده: شباهت‌هایی بین موشک‌های «شهاب ۳» و «خرمشهر» با موشک‌های «نودانگ» و «موسودان» کره شمالی وجود دارد. این نشان‌دهنده روابط بین دو کشور است.

این رسانه مدعی شده کره شمالی در ساخت راکتورهای هسته‌ای سوریه که توسط نیروی هوایی اسرائیل در سال ۲۰۰۷ نابود شد نیز فعالیت داشته. در جریان حمله هوایی اسرائیل به این تاسیسات۱۰ دانشمند تبعه کره شمالی کشته شدند.

«در اوایل دهه ۱۹۹۰ وزیر وقت خارجه رژیم صهیونیستی سعی کرده با پیونگ یانگ ارتباط برقرار کند و امیدوار بوده بتواند آن‌ها را قانع کند که توافق‌های تسلیحاتی‌شان را با کشورهای دشمن اسرائیل قطع کنند. در آن زمان این ایده که اسرائیل یک میلیارد دلار سرمایه در اختیار کره شمالی قرار دهد، از سوی کره شمالی‌ها مطرح شده است. با این حال به گفته دیپلمات‌های درگیر در این موضوع، این تلاش با مخالفت موساد و «اسحاق رابین» نخست وزیر وقت اسرائیل که به پیونگ یانک اعتماد نداشته و نگران کره جنوبی و آمریکا بودند، روبه رو شده است.«

به گزارش «وال استرین ژورنال»، در ماه ژوئن «دونالد ترامپ» نشست مشترکی با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی داشت و هر دو کشور بر سر خلع سلاح هسته‌ای کره به توافق رسیدند. با این حال روز یکشنبه «مایک پومپئو» وزیر خارجه آمریکا گفت: «کیم جونگ» اون درخواست‌های «گنگستر مانندی » از آمریکا داشته است.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۹۹۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس

آمریکایی ها با پشتیبانی گسترده تر از هسته های مخفی و مزدور داعش در تلاش هستند دولت سوریه را زیر فشار قرار دهند تا حملات نیروهای مقاومت علیه مواضع تحت اشغال آنان متوقف شود.

سرویس جهان مشرق - در هفته های اخیر درگیری های پراکنده میان نیروهای ارتش سوریه و عناصر گروهک تروریستی که به صورت مستقیم از سوی ائتلاف غربی، عبری، عربی حمایت می شوند، افزایش یافته و بیشترین تنش ها از استان های حلب، الرقه و دیرالزور گزارش شده است.

براساس اطلاعات به دست آمده، حومه جنوبی شهر الرقه (در جنوب استان الرقه) یکی از مناطقی به شمار می آید که هسته ها و عناصر مخفی داعش تحرکات دارند و حملات غافلگیرانه ای را علیه مواضع نیروهای ارتش و دفاع ملی سوریه در منطقه الرصافه و المنصوره ترتیب دادند.

به گفته منابع میدانی، نیروهای سوری مستقر در منطقه پس از چند ساعت درگیری موفق شدند حملات تروریست ها را در این محور دفع کنند؛ شماری از عناصر تروریستی داعش در جریان درگیری ها کشته و زخمی شدند و تعدادی دیگر هم پس از متحمل شدن خسارت از منطقه متواری شدند.

جنگنده های روسی همزمان با درگیری ها، مواضع تروریست ها را در این محور هدف قرار دادند؛ در جریان دفع حملات عناصر تروریستی داعش در منطقه الرصافه در حومه جنوبی شهر الرقه، ۷ تن از نیروهای ارتش و دفاع ملی سوریه شهید و زخمی شدند.

برای مشاهده اندازه اصلی روی نقشه کلیک کنید

منطقه راهبردی الرصافه در ۴۰ کیلومتری مرکز استان الرقه واقع شده و یکی از دروازه های جنوبی شهر الرقه محسوب می شود و شهر حماه را به شهر الرقه متصل می‌کند و از شمال غرب هم به فرودگاه الطبقه و از محور جنوبی و جنوب شرقی هم به استان های دیرالزور و حمص متصل می شود و حومه این منطقه سرشار از منابع نفتی است.

یک منبع میدانی که تحولات را در سوریه از نزدیک دنبال می کند به چرایی افزایش حملات عناصر مخفی داعش اشاره کرد و گفت: حملات تروریست ها واکنشی به عملیات های نیروهای مقاومت علیه مواضع و پایگاه ارتش ارتش رژیم تروریستی آمریکا در شرق سوریه (مناطق اشغالی در استان دیرالزور) و هم مرز با عراق (منطقه اشغالی التنف) است.

این منبع میدانی افزود: در هفت ماه گذشته نیروهای مقاومت در عراق و سوریه خسارت های سنگینی را به آمریکایی ها در مناطق اشغالی شرق سوریه و نقاط مرزی مشترک با عراق وارد آورده اند و حالا واشنگتن با حمایت بیشتر از تروریست ها در تلاش است میزان آسیب پذیری نیروهای خود را کاهش دهد.

به گفته این منبع میدانی، آمریکایی ها با پشتیبانی گسترده از نیروهای نیابتی خود (تروریست های داعش) قصد دارند به نیروهای مقاومت و دولت سوریه فشار وارد کنند تا عملیات علیه نیروهای آنان در مناطق اشغالی متوقف شود اما تاکنون ناکام مانده و به نتیجه ای نرسیدند.

به گزارش مشرق، عناصر تروریستی که از ابتدای جنگ علیه دولت سوریه از سوی ائتلاف غربی، عبری، عربی حمایت می شدند حالا در قالب هسته های مخفی مزدور در قبال دریافت پول و تجهیزات نظامی بیشتر از آمریکایی ها، حملاتی را علیه مواضع نیروهای سوری و مقاومت انجام می دهند.

دیگر خبرها

  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • دفاع موشکی ایران در مقابل اسرائیل زمینه نابودی هر چه زودتر رژیم صهیونیستی را فراهم می‌کند
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • حمله موشکی به پایگاه آمریکا در شرق سوریه
  • ۴ پیامد حمله موشکی سپاه به اسرائیل به روایت امام جمعه تهران
  • آخرین وضعیت دیپلمات مجروح حمله اسرائیل به سفارت ایران + عکس
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق